Háborgó mélység 2 teljes film magyarul videa 2010

Bianca Az Interaktív Plüss Cica

  1. Bianca az interaktív plüss cia.gov
  2. Bianca az interactive plus cica 7
  3. Bianca az interactive plus cica 4
  4. Bianca interaktív plüss cica

A termék jellemzői: - Kiváló minőségű, puha plüss anyagból készült - Reagál a hangra és az érintésre - Nyávog - Magától kúszik-mászik - Dorombol - Rád fúj, ha nem bánsz vele szépen - A játék működéséhez: 4 db AAA elem szükséges - A cica méretei: 34x19x33 cm Termékhez tartozó videók: Bianca az interaktív plüss cica értékelések: 5 17 értékelés alapján Értékelem a terméket! Kovács Gábor Gyorsan megérkezett. Mátyus Sándor Nagyon szeretett volna a kislányom egy ilyen cicát. Még nem próbáltuk ki mert karácsonyi ajándék lesz, de biztos nagyon fog örülni. Murzsa Diána Imádjuk a cicát. A kislányom oda van érte. Legjobb vásárlás volt! Köszönjük. Tímea Patkó Gyors szállítás, mega biztos csomagolással:) Karácsonyi ajándék lesz, a gyerkőcnek így még véleményt a játékról sajnos nem tudok alkotni, de ha lehetne videót küldenék az örömről ami lesz a kicsinek:) Gulyás Piroska Gyors szállítás és tökéletes játék. Gaál-Nagy Tímea Nagyon aranyos játék! Kislányom nagyon szereti a cicákat ezért imádni fogja!

Bianca az interaktív plüss cia.gov

A pihe-puha plüssből készült cicalány megjelenése tükrözi kedves személyiségét, aki nagyon vágyik már arra, hogy játszhasson gazdijával. A fantasztikus játék úgy viselkedik, mint egy igazi háziállat, reagál a hangodra és az érintésedre. Gurítsd el a gombolyagot, és meglátod, hogy Bianca milyen lelkesen sétál, vagy kúszik el érte. Ha hívod, feléd fordítja a fejét, és nyávogással reagál a hangodra. A cicával szépen kell bánnod, különben mérgesen rád fúj, de a simogatást dorombolással díjazza, akárcsak az igazi macskák. Kiváló minőségű, puha plüss anyagból készült Reagál a hangra és az érintésre Nyávog Magától kúszik-mászik Dorombol Rád fúj, ha nem bánsz vele szépen A játék működéséhez: 4 db AAA elem szükséges A baba méretei: 34×19×33 cm Így is ismerheti: Bianca az interaktív plüss cica 095847, Biancaazinteraktívplüsscica095847, Bianca, az interaktív plüss cica (095847), Bianca, az interaktív plüss cica ( 095847) Galéria

bianca az interactive plus cica tv

Bianca az interactive plus cica 7

Előnyök: 14 napos ingyenes termék-visszaküldés Egyéb ajánlatok (1 ajánlat) üzletben érhető el Forgalmazza a(z) eMAG Csomag ellenőrzése kiszállításkor Kártyás fizetés előnyei 30 napos termékvisszaküldés! 14. 490 Ft Normál kiszállítás: Mások a következőket is megnézték Részletek Általános jellemzők Terméktípus Interaktív játék Számára Lány Életkor 18+ hónap Anyag Műanyag Plüss Fejleszthető képességek Képzelet Szociális Funkciók Hangokat ad ki Fantázia Mese/Karakter Kismacska Szín Fehér Szükséges elemek 4 darab AA Csomag tartalma 1 x Használati utasítás Macska Kislabda Méretek Szélesség 33 cm Magasság 34 cm Mélység 19 cm Gyártó: TM Toys törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Bianca az interaktív plüss cica vásárlás a Játékshopban Játékbolt főoldal / Plüssfigurák / Interaktív plüssök / Bianca az interaktív plüss cica Ez a termék ELFOGYOTT - kérj értesítést, ha a termék újra elérhetővé válik! 19 990 ft Iratkozz fel és rendszerünk automatikus értesítést küld, ha ez a termék újra elérhetővé válik! 17 vélemény alapján Értékelem a terméket! Ajánlott: Lányoknak és fiúknak Korcsoport: 3 éves kortól Termékkód: J42580 Termékleírás: Ha szeretnél egy kiscicát, de a szüleid nem engedik, akkor se keseredj el, hiszen megérkezett Bianca, a csodaszép fehér interaktív cica. A pihe-puha plüssből készült cicalány megjelenése tükrözi kedves személyiségét, aki nagyon vágyik már arra, hogy játszhasson gazdijával. A fantasztikus játék úgy viselkedik, mint egy igazi háziállat, reagál a hangodra és az érintésedre. Gurítsd el a gombolyagot, és meglátod, hogy Bianca milyen lelkesen sétál, vagy kúszik el érte. Ha hívod, feléd fordítja a fejét, és nyávogással reagál a hangodra. A cicával szépen kell bánnod, különben mérgesen rád fúj, de a simogatást dorombolással díjazza, akárcsak az igazi macskák.

  1. Bianca az interaktív plüss cicatrices
  2. Bianca az interactive plus cica live
  3. Bianca az interactive plus cica -
  4. Bianca az interactive plus cica 5
  5. Gulyás Gergely: Brüsszel nem mondhatja meg, hogy ki hogyan nevelheti a gyermekét | Alfahír
  6. Bianca az interactive plus cica 2

Bianca az interactive plus cica 4

Bianca az interaktív plüss cica: Minőség: 1 osztály Ajánlott: 3 éves kortól Ha mindig is akartál egy igazi cicát, de a szülők nem engedték akkor ne búsulj, mert megérkezett Bianca a nagyon szép hófehér interaktív... Szállítási idő: 1-3 munkanap Ft 17 990 + 1190, - szállítási díj* Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású. Ft 18 990 + 1 600 szállítási díj* Gyermeked nagyon szeretne egy;kisállatot, de otthonra nem tudsz venni? Sebaj! Lepd meg ezzel a szép, aranyos, elbűvölő kiscicával, aki pont... Szállítási idő: 1 nap Ft 19 990 + 1480, - szállítási díj* Bianca, a bájos, pihe-puha kiscica imád játszani, főleg veled és persze a gombolyagjával! Olyan, mint egy igazi cica, elfordítja a fejét, ha a nevén szólítod, dorombol, ha cirógatod és boldogan kergeti a gombolyagot! Játssz vele sokat és ő lesz a legjobb Szállítási idő: Azonnal (1 munkanap) Ft 19 990 + 1 190 szállítási díj* Ft 20 827 Szállítási díj min.

Kívánságlistám Ezt az oldalt Nektek készítettük gyerekek! Ide gyűjthetitek azokat a játékokat, amelyek tetszenek Nektek. Egy-egy játék képét, adatait elküldhetitek szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Ahhoz, hogy ezt megtegyétek be kell jelentkezni a REGIO oldalára. Ha regisztráltál már, akkor itt bejelentkezhetsz. Belépés E-mail címem Jelszavam Elfelejtett jelszó Regisztráció Ha még nincs felhasználóneved, pillanatok alatt regisztrálhatsz! Regisztráció

799* Tulajdonságok:Ha szeretnél egy kiscicát, de a szüleid nem engedik, akkor se keseredj el, hiszen megérkezett Bianca, a csodaszép fehér interaktív cica. A pihe-puha plüssből készült cicalány megjelenése tükrözi kedves személyiségét, aki nagyon vágyik már ar Ft 21 600 + 990 szállítási díj* Bianca a legjobb barátod lesz, hiszen az édes kiscica azonnal belopja magát a szívedbe! Az aranyos Bianca olyan, akár egy valódi cica, pihe puha hófehér bundában várja hogy megszeretgesd! Szereti ha megsimogatod, és ha a nevén szólítod, még a kis feje Ft 24 995 Szállítási díj ingyenes*

Bianca interaktív plüss cica

bianca az interaktív plüss cia world

Dudásné Göde Eszter Gyors szállítás, a termék tökéletes! Gál Józsefné Nagyon örült a kis unokahúgom a cicának. Nagyon szép, és egy kislánynak nagyon megfelelő ajándék. A szállítás is nagyon gyors volt, megkaptam azon a napon ahogyan megígérték. Köszönöm én is, és a kis Boglárka is. Palkovics Ramóna Nagyon aranyos, szép a keresztlanyom imádja:) nagy kedvenc lett:) Luif Edit Nagggggyon szuper!!! Szabó Zoltán A kislányom imádja a cicát, megy nyávog dorombol. Mancza Dánielné Nagyon cuki es nagyon hamar megerkezett Szemerédi István karácsonyi ajándék lesz, kipróbáltuk, siker lesz! :) Huszár Róbertné Nagyon cuki játék. Varga Istvánné Karácsonyi ajándék lesz az unokámnak. Ki próbáltuk, nagyon cuki, működnek a funkciók. A kiszállítás gyors volt! Dr Szabó Éva A kislányom imádja a cicát! 7 éves és könnyen tudja kezelni, a leírásban szereplő valamennyi funkció maradéktalanul működik! A kiszállítás gyorsaságáért külön piros pont a webáruháznak!!!! Nagyon nagyon köszönjük! Mindenkinek ajánlom! Vitéz Luca Nekem nagyon tetszik!

Navigációs előzményeim

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Bianca az interaktív plüss cica (IMC09584734616) IMC Toys Bianca cica interaktív plüss figura (IMC095847) 19 990 Ft + 1 190 Ft szállítási díj Imc Toys IMC095847 Interaktív kiscica: Bianca (IMC095847) 21 830 Ft + 2 350 Ft szállítási díj Szállítás: max 3 nap Gyártó: iMC Toys Modell: Bianca, az interaktív plüss cica (IMC095847) Leírás: Ha szeretnél egy kiscicát, de a szüleid nem engedik, akkor se keseredj el, hiszen megérkezett Bianca, a csodaszép fehér interaktív cica.

  1. Monica mccarty a felföld rettegett fiai pdf
  2. Vveee media limited ha jó a kedved tapsolj egy nagyot resz
  3. 1 pohár bor mennyi idő alatt megy ki
  4. Opel astra g muszerfal nem világít 2
October 9, 2021, 6:24 pm